0
Items : 0
Subtotal : 0,00$
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00$
View CartCheck Out
Köp

Kenneth Blom

VD/Konsult belysning

Återförsäljare av LED-belysning & Vattenbesparing produkter

Vi arbetar idag som återförsäljare av åt Startrading, Lumine led,Philips Ledsystem ,Narva Scandinavia och Elless Water saving.Vår vattenbesparing produkter är patenterade och av hög kvalitet.

LED-belysning och har ett unikt sortiment med kvalitetslysdioder från ledande tillverkare som CREE, Sharp och Philips. Den höga kvaliteten på våra lysdioder (och drivdon, transformatorer) gör att vi kan lämna 2-3 års garanti på våra CoB-dioder.

Återförsäljare/konsult med personlig kontakt

Vi bygger därför en personlig relation med våra kunder, hos oss på Swede invent AB, får ni alltid en personlig kontakt som känner ert företag. Om ni skulle få problem är det bara att ringa er kontaktperson och han/hon hjälper er snabbt med ert ärende.

Nära samarbete med både leverantörer och kunder ger oss en unik möjlighet att snabbt anpassa produkter efter kunders krav och specifikationer. Vi är medvetna om att LED-belysning för många är en helt ny typ av lampa och därför krävs ofta en mer djupgående demonstration av produkten. Hos oss på Swede invent AB kan ni alltid boka in ett möte och vi demonstrerar produkterna för er. Vi har även ett demo-sortiment. Ni kan få låna produkter av oss hänga upp dem i er butikslokal och i lugn och ro utvärdera belysningen på plats. För oss är det mycket viktigt att kunderna känner sig nöjda.

Utöver demo-produkter hjälper vi er även med förslag på belysning och givetvis får ni en LCC-kalkyl, analys av oss (livscykelanalys), där belysningen utvärderas under hela sin livslängd och visar på för- och nackdelar.

Om ni har fler frågor är ni välkomna att kontakta oss på Swede Invent AB

Med Vänlig Hälsning

Kenneth Blom

070-3072386

Vill du boka ett besök för en demostration.

preloader